Sidste nyt fra Strødams fjordheste
Skrevet af Mie
Roskilde dyrskue

Juni 2008

Vi er nu kommet vel over Dyrskuet i Roskilde, hvor vi havde Ilina og Fea med i hver deres klasse. De fik begge 2, 22 point. 🙂


November 2008
Nu er vinteren så kommet og hesten er kommet på stald. Så en vinterferie er på sin plads for hestene.

Vi kan nu begynde at tælle ned til vores første føl der er forventet i midten af marts.
Årtes første føl
Marts.

040309 kl. 14 om eftermiddagen da valgte Ilina at fole ude på folden, det blev et fint hoppeføl og de har det begge godt. Christian har valgt at hun skal hedde Iben
Plagskue 2009
April 2009.

Nu er plagskuerne vel over stået og Fenja klarede det fint med 8 i helhed på begge skuer.


Marts 2010
Meget er sket siden sidst vi var på Roskilde med Fenja ( se resultater) hoppekåring med Ilina og medaljekåring med Fea. Men midt på sommeren måtte vi også sige farvel til vores elskede gamle Freja da hendes ben ikke ville bilve godt igen.

Først på efteråret sendet vi Iben til et nyt hjem og Isabella kom hjem til mine forældre så hende se og træner jeg stadig.

Der er ikke nogen føl i vente i 2010 vi skal kun afsted til Roskilde med Fenja ellers bliver det bare en sæson med hygge rid og træning.
Maj/Juni
Den 16-5-10 kom der så resultatet af Pjevs og Felix's kærlighedsaffærde til verden 5 små piger alle trefarvede som deres forældre.

Dyrskuet er nu overstået, og vi havde godt vejr dernede (se resultat). Vi har så også besluttet at sende Fenja med til kåring d. 22-7-10 så det træner vi så videre med.

Det triste er at vi mistede 2 hunde mens vi var på skue, Molly gik til angreb på Pjevs, og bed hende ihjel, vi tro det var pga. jalousi til hvalpene, samtidig fik hun bidt Christian far i armen, så vi valgte at aflive Molly også, da vi aldrig ville kunne stole på hende igen. Så nu passer vi hvalpene selv de kan heldigvis selv drikke mælk og de trives fint nu, Felix kigge på når de får mad og giver dem et lille slik hvis der er for meget mælk på pelsen.
December
Nu er året ved at være slut, og det er længe siden at jeg har fået opdateret på siden.
Men siden sidst så har vi været til kåring med Fenja og det gik som vi havde håbet på hun blev kåret med 8 med følgende: 8877 77 987.
 
Til maj venter vi føl på Fea det er solgt, så det er jo ikke vores, men man glæder sig jo alligevel.
Lille Pjevs
I august fik vi så en ny lille hundehvalp da vi fik solgt alle hvalpene, det blev en brun og hvid hunhund som også hedder Pjevs, så nu er Felix glad igen.


Føl 2011
18-05-2011 kom Malik til verden, han er efter Fea og Mykletind, Malik er afsat er skal være brugshest når han bliver stor.
Juni 2011
Så er dyrskuet vel overstået og det gik over al forventning i år. Vi havde Isabella Strødam e. Fea Strødam og Trollfin med og hun blev nr. 2 med 23 point og ærespræmie.